Doorverwijzen - Kledingbank Arnhem

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Doorverwijzen

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.

Informatie voor hulpverleners
Misschien komt u door het uitoefenen van uw beroep, tijdens het vrijwilligerswerk of 'gewoon' in uw omgeving mensen tegen, die dringend behoefte hebben aan kleding en schoeisel. Iedereen die niet over de financiële middelen beschikt om daar zelf in te voorzien, komt in aanmerking voor de Kledingbank.
Als u een hulpverlener bent, in welke vorm dan ook, kunt u een doorverwijzing maken voor uw cliënt. Onbekende mailadressen worden door ons gecontroleerd en indien akkoord bevonden, in het bestand opgenomen.
U vult het formulier in en onze planning geeft daarop de geplande afspraak om kleding te komen uitzoeken aan u door. Omdat wij de ervaring hebben dat de mailadressen en telefoonnummers vaak niet werken, nemen wij geen contact op met de cliënt.

Belangrijk om te weten
Een aanvraag vervalt, als een cliënt niet op de gemaakte afspraak verschijnt. Na zeven maanden kunt u als verwijzer, indien de persoonlijke situatie niet is verbeterd, een nieuwe aanvraag indienen.


Gebruik onderstaand formulier voor het doorgeven van een verwijzing.
Houdt u wel rekening met een wachtlijst!

Verwijsformulier
Uitleg:
  • Ga naar een volgend veld met uw muis of d.m.v. de 'Tab' toets.
  • Velden gemerkt met een * moeten verplicht worden ingevuld.
  • Vul het controlewoord onderaan het formulier in. (ter voorkoming van spam-mail)
  • Klik op de knop 'Verstuur' om het formulier te verzenden en daarmee tevens te bevestigen dat uw cliënt ermee instemt dat zijn/haar persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven. Hoe wij omgaan met uw privacy en dat van uw cliënt kunt u hier lezen.

Gegevens van de verwijzer
Gegevens van de cliënt

ManVrouw


Tip

Gegevens van de partner

ManVrouw


Tip
Gegevens van de kinderen

JongenMeisje


Tip

JongenMeisje


Tip

JongenMeisje


Tip

JongenMeisje


Tip
Kind 5 e.v.: verstuur eerst deze verwijzing en klik dan op de link voor het aanvullend verwijsformulier waar u kind 5 e.v. kunt opgeven.
Opmerkingen die van belang zijn voor het bezoek aan de winkel kunt u hieronder invullen.

Tip

Tip

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu