Doorverwijzen - Kledingbank Arnhem

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Doorverwijzen

De kledingbank gaat verhuizen!
In verband met deze verhuizing zijn wij gesloten van 14 oktober tot medio december 2018.
Wel kan nog steeds kleding worden ingeleverd bij onze innamepunten.
Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.

Informatie voor hulpverleners
Misschien komt u door het uitoefenen van uw beroep, tijdens het vrijwilligerswerk of 'gewoon' in uw omgeving mensen tegen, die dringend behoefte hebben aan kleding en schoeisel. Iedereen die niet over de financiële middelen beschikt om daar zelf in te voorzien, komt in aanmerking voor de Kledingbank.
Als u een hulpverlener bent, in welke vorm dan ook, kunt u een doorverwijzing maken voor uw cliënt. Onbekende mailadressen worden door ons gecontroleerd en indien akkoord bevonden, in het bestand opgenomen.
U vult het formulier in en onze planning geeft daarop de geplande afspraak om kleding te komen uitzoeken aan u door. Omdat wij de ervaring hebben dat de mailadressen en telefoonnummers vaak niet werken, nemen wij geen contact op met de cliënt.

Belangrijk om te weten
Een aanvraag vervalt, als een cliënt niet op de gemaakte afspraak verschijnt. Na zeven maanden kunt u als verwijzer, indien de persoonlijke situatie niet is verbeterd, een nieuwe aanvraag indienen.
Helaas hebben wij op dit moment, mede door onze verhuizing, een wachtlijst van meer dan 12 weken.
Gebruik onderstaand formulier voor het doorgeven van een verwijzing. Opmerkingen zoals beschikbaarheid, bijzondere maten of andere zaken die van belang zijn voor het bezoek aan onze winkel, kunt u invullen in het vak 'Bijzonderheden'.

Verwijsformulier
Uitleg:
  • Ga naar een volgend veld met uw muis of d.m.v. de 'Tab' toets.
  • Velden gemerkt met een * moeten verplicht worden ingevuld.
  • Vul het controlewoord onderaan het formulier in. (ter voorkoming van spam-mail)
  • Klik op de knop 'Verstuur' om het formulier te verzenden en daarmee tevens te bevestigen dat uw cliënt ermee instemt dat zijn/haar persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven. Hoe wij omgaan met uw privacy en dat van uw cliënt kunt u hier lezen.
  • Als het verzenden is geslaagd komt u terug op de startpagina. Ook krijgt u een ontvangstbevestiging op het door u ingevulde e-mail adres.

Man
Vrouw


Tip
Tip
Als uw cliënt zich niet verstaanbaar kan maken in het Nederlands of Engels, verzoeken wij u er voor te zorgen dat er iemand meekomt die kan communiceren in één van deze talen.

Man
VrouwTip


Jongen
Meisje

Tip


Jongen
Meisje

Tip


Jongen
Meisje

Tip

Let op: door ruimtegebrek en een gelimiteerd aantal van onze medewerkers, kunnen wij voor maximaal 3 kinderen onder begeleiding van 1 of 2 volwassenen tegelijk een afspraak maken.
Voor gezinnen die groter zijn, moeten dan 2 verwijsformulieren worden ingevuld. Wij plannen dan de familie op 2 verschillende dagen in.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu