Hebt u echt kleren nodig en kunt u die zelf niet betalen, dan kan de Kledingbank u helpen.  Om kleding in onze winkel uit te kunnen zoeken hebt u wel een verwijzing nodig van een hulpverlener of contactpersoon. Dit kan bijvoorbeeld een medewerker van het wijkteam of een gemeentelijke instelling zijn. Ook de school van uw kinderen, de kerk of moskee kan voor u een bezoek aan onze winkel aanvragen. Uw hulpverlener kan dit doen door het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Wij kunnen alleen aanvragen via dit formulier in behandeling nemen.

Afspraak voor winkelbezoek

Als wij de aanvraag hebben verwerkt maken we een afspraak voor uw winkelbezoek. De datum en tijd krijgt u via uw hulpverlener door. Als de afspraak u niet uitkomt kunt u dat laten weten via uw hulpverlener. Dat is belangrijk. Dan kan er een andere afspraak voor u worden gemaakt. Wanneer u zonder bericht en reden niet op de afgesproken dag en tijd komt, dan moeten we u helaas weer onderaan de wachtlijst plaatsen.

Colette_van_Aggelen_Photography0011_small

Meenemen naar de winkel

Om zeker te weten dat de juiste mensen kleding komen uitzoeken vragen wij naar uw identiteitsbewijs. Wilt u dit meenemen naar de winkel? Dat geldt voor alle gezinsleden die kleding krijgen. Ook vragen we u grote boodschappentassen mee te nemen om de kleding in te doen.

 

In de winkel

In de winkel wordt u geholpen door één van onze medewerksters. Aan haar kunt u vertellen wat u nodig hebt en wat voor kleding u fijn en mooi vindt. Samen hebt u 3 kwartier de tijd om te winkelen.
Als uw omstandigheden niet veranderen kunt u onze winkel ongeveer twee keer per jaar bezoeken. Voor elk bezoek is wel een nieuwe aanvraag nodig.